TOP 10 Μοντέλα 17-23 Οκτωβρίου

TOP 10 Μοντέλα 17-23 Οκτωβρίου

To γαλλικό SUV χτίζει το δικό του σερί!

  • -
  • -

Η λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR την εβδομάδα που διανύσαμε, μπορεί να μην είχε κάποια νέα είσοδο, αλλά χαρακτηρίστηκε από μία σειρά ανακατατάξεων. Βέβαια, αυτό που δεν άλλαξε είναι η κατάσταση στην κορυφή, με το Peugeot 2008 να παραμένει πρώτο για 3η συνεχόμενη εβδομάδα.

Πιο πίσω, το Nissan Qashqai ήταν αυτό που γνώρισε τη μεγαλύτερη πτώση, αφού από την 2η θέση έπεσε στην 6η! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα Toyota Yaris Cross και Suzuki Vitara Hybrid να κερδίσουν από μία θέση συμπληρώνοντας την πρώτη τριάδα για την εβδομάδα που πέρασε. Δύο θέσεις κέρδισε το Hyundai Kona, το οποίο βρέθηκε μπροστά από το Hyundai Tucsonπου έπεσε στην 5η θέση.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...