Η Porsche ετοιμάζει πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο

Με τη γνωστή σφραγίδα Porsche Design θα λειτουργήσουν 15 νέα ξενοδοχεία σε διάφορες μεγάλες πόλεις, επεκτείνοντας τη δραστηριότητα της μάρκας στον τουριστικό κλάδο.

  • -
  • -

Την Porsche τη γνωρίζουμε από τα καταπληκτικά σπορ αυτοκίνητα που κατασκευάζει. Ως κάθε μάρκα αυτοκινήτου που σέβεται τον εαυτό της όμως -και δη μάρκα πολυτελών μοντέλων- έχει ένα brand που το βλέπουμε συχνά πάνω σε διάφορες άλλες κατασκευές. To Porsche Design έχει «παίξει» πάνω σε κινητά τηλέφωνα, ρούχα, γυαλιά ηλίου, παπούτσια και πολλά ακόμη είδη, οπότε οι περισσότεροι το γνωρίζουμε.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε και ενδεχομένως, μας εκπλήσσει, είναι η απόφαση της μάρκας να εισάγει το Porsche Design στον τουριστικό κλάδο. 15 νέα ξενοδοχεία σε ισάριθμες πόλεις σε όλο τον πλανήτη θα δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια, τα οποία θα εκφράζουν πλήρως τη φιλοσοφία της Porsche. Η δυναμική πολυτέλεια που συναντάμε σε όλα τα μοντέλα της μάρκας θα αποτυπωθεί στα ξενοδοχεία, χρησιμοποιώντας ευρέως το δέρμα, τα μέταλλα κορυφαίας ποιότητας και το γυαλί.

Η Porsche Design θα φτιάξει τα ξενοδοχεία σε συνεργασία με την Steigenberger. Η συγκεκριμένη εταιρεία μετρά πολλές δεκαετίες στον τουριστικό κλάδο και έχει το know how, οπότε ωφελείται η Porsche, ενώ στον αντίποδα, οι χιλιάδες ευκατάστατοι πελάτες της γερμανικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων που θα έρθουν στα ξενοδοχεία, αλλά και η προβολή που θα κερδίσει η Steigenberger από το νέο ότι η Porsche μπαίνει στο κομμάτι του τουρισμού, την κατατάσσει επίσης στο… κλαμπ των ωφελημένων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...