Στο τελευταίο βίντεο της σειράς «Lifesavers» της Ford διαδραματίζεται η δράση μια εθελόντριας από τη Σλοβενία! [Video]

Η οικογένειά της όπως και η ίδια παίρνουν μέρος σε επικίνδυνες διασώσεις ρισκάροντας την ίδια τους τη ζωή.

  • -
  • -

Η πρωταγωνίστρια της σειράς είναι μια φοιτήτρια στο τμήμα γραφιστικής και πολυμέσων, που ταυτόχρονα υπηρετεί ως εθελόντρια στην πυροσβεστική υπηρεσία της Ποστόινα, στη Σλοβενία, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας, της θείας και του θείου της.

Ωστόσο, ενώ οι συχνότερες αποστολές της πρωταγωνίστριας όπως να μοιράζει πόσιμο νερό σε απομονωμένα νοικοκυριά και να συντρέχει όσους το έχουν ανάγκη, την εμπνέουν, το βίντεο αποκαλύπτει επίσης μερικές πιο «σκληρές» περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης που αντιμετωπίζει αυτή και η ομάδα της με προσήλωση.  

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο επεισόδιο της πρώτης σειράς βίντεο «Lifesavers» της Ford που εξετάζει ποιο είναι το στοιχείο που εμπνέει τους ήρωες των Ευρωπαϊκών ομάδων διάσωσης να ριψοκινδυνεύουν τα πάντα για να βοηθήσουν τους άλλους. Είτε πρόκειται για επαγγελματίες, είτε για εθελοντές που αφιερώνουν το χρόνο τους, το αποτέλεσμα είναι ένα, η συνεισφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Συνοψίζοντας σε κάθε επεισόδιο, οι βιντεοκάμερες της Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...