Ανέβηκε με το αγροτικό στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Πρωτοφανές περιστατικό έξω από τη Βουλή με άντρα να απειλεί πως θα ανατιναχθεί

  • -
  • -

Ο οδηγός ενός pick-up μπλε χρώματος προκάλεσε αναστάτωση στην «καρδιά» της Αθήνας, καθώς ανέβασε το όχημά του στο πεζοδρόμιο εμπρός από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το στάθμευσε και απείλησε πως θα ανατιναχθεί.

agrotiko vouli1
Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής, κλείνοντας τη Λεωφόρο Αμαλίας. Ο 58χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα συνελήφθη, με Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών να διενεργεί έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντοπίζοντας στην καρότσα μια φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.

agrotiko vouli2

Στο αγροτικό αναγράφονταν διάφορες λέξεις και εκφράσεις, όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο», «ιαματικές πηγές», «Οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα», «Λαϊκό δικαστήριο» και «Οι Τούρκοι κρατούν το σπίτι μου».

Ο 58χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με τη ροή της κυκλοφορίας στη Λ. Αμαλίας να έχει αποκατασταθεί.
vouli agritiko4

Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, οι Εύζωνες στέκονταν αγέρωχοι εμπρός από το μνημείο, επιδεικνύοντας ολύμπια ψυχραιμία, όπως προστάζει το καθήκον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...