Ποιο είναι το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στην Ευρώπη;

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, το συγκεκριμένο μοντέλο σπάει τα κοντέρ των πωλήσεων και ξεπερνάει ακόμη και το Volkswagen Golf, την παραδοσιακή «δύναμη» στην ευρωπαϊκή αγορά.

  • -
  • -

Το ενδιαφέρον για τις ευρωπαϊκές πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη για το μήνα Αύγουστο συγκεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στην είδηση ότι τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά (Plug-In Hybrid) ξεπέρασαν σε ταξινομήσεις τα πετρελαιοκίνητα, για πρώτη φορά στην ιστορία.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ DACIA SANDERO STEPWAY 1.0 TCe LPG 

Ωστόσο αν κοιτάξεις τα στοιχεία της Jato Dynamics και δεις ποιο είναι το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στη Γηραιά Ήπειρο για τον Αύγουστο, θα δεις ότι στην πρώτη θέση φιγουράρει υπερήφανα το Dacia Sandero. Το ίδιο είχε συμβεί και τον Ιούλιο. Η νέα γενιά του ρουμανικού supermini έχει αγαπηθεί από το αγοραστικό κοινό, με βασικό όπλο τα value for money χαρακτηριστικά του, αλλά και ότι πλέον, δεν δείχνει «φθηνό» σε κανέναν τομέα και έχει να επιδείξει σύγχρονες τεχνολογίες, μαζί με δυναμική εμφάνιση.

Διαθέσιμο ως Streetway αλλά και ως πιο περιπετειώδες Stepway, το Dacia Sandero κατάφερε να πουλήσει 14.961 μονάδες σε ένα μήνα και να ξεπεράσει παραδοσιακές δυνάμεις της ευρωπαϊκής αγοράς, όπως το Volkswagen Golf και το Toyota Yaris που πλασάρονται στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα. Άξιο αναφοράς είναι ότι στην κορυφαία τετράδα βρίσκεται ακόμη ένα μοντέλο της Dacia, το Duster. Πιάνοντας την τέταρτη θέση με 11.327 μονάδες, αποτελεί τρανή απόδειξη της εμπιστοσύνης του αγοραστικού κοινού προς τη μάρκα, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι Ρουμάνοι με τα προϊόντα τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...