Ελάτε στο Golden Hall και οδηγήστε τα νέα μοντέλα της Jaguar Land Rover

Η ηλεκτρική Jaguar I-Pace, η plug-in υβριδική έκδοση της E-Pace, το Range Rover Evoque P300e και το Land Rover Discovery Sport P300e σας περιμένουν για μια μοναδική εμπειρία.

  • -
  • -

Στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να γνωρίσουν τα νεότερα μοντέλα της γκάμας της Jaguar Land Rover.

Τo αμιγώς ηλεκτροκίνητο Jaguar I-Pace με την εκπληκτική ισχύ των 400 ίππων, η τεχνολογικά προηγμένη Jaguar E-Pace PHEV με την ηλεκτρική αυτονομία των 68 χιλιομέτρων και τα πολυτελή Range Rover Evoque P300e και Land Rover Discovery Sport P300e με τους 309 ίππους είναι διαθέσιμα για ένα μοναδικό test drive.

Οδηγήστε τα αυτοκίνητα της βρετανικής φίρμας, νιώστε την αθόρυβη κίνηση που παρέχει το ηλεκτρικό μοτέρ και την εξαιρετική απόκριση, περιεργαστείτε το διαισθητικό σύστημα infotainment με τις προηγμένες οθόνες, απολαύστε τις νέες τεχνολογίες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

Τα νεότερα εξηλεκτρισμένα SUV των Jaguar και Land Rover είναι στο Golden Hall και σας περιμένουν.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και οι ώρες λειτουργίας τις καθημερινές ημέρες είναι 17:00-22:00, το Σάββατο 11:00-21:00 και την Κυριακή 11:00-19:00.

Κλείστε το δικό σας test drive εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...