Η Alfa Romeo GTS μέσα από τα μάτια του Guilherme Araujo

Ένα coupe που μπορεί να εναντιωθεί στην BMW M2 και να πάρει το στέμμα της κατηγορίας!

  • -
  • -

Η Alfa Romeo είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκευάζει «φινετσάτα» αυτοκίνητα, τετράτροχα που διακρίνονται για την εμπνευσμένη σχεδίαση και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό. Επομένως, το να σχεδιάσει κάποιος ένα αυτοκίνητο που να μοιάζει με Alfa, αλλά να μην πρόκειται για εργοστασιακή πρόταση, τότε θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά σαν πρόταση. Αυτό ακριβώς συνέβη με την Alfa Romeo GTS, του Guilherme Araujo.

Επισημαίνουμε, αυτά τα σχέδια που βλέπετε δεν είναι κάποια δημιουργία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά μια GTS μέσα από τα μάτια του ανεξάρτητου σχεδιαστή Guilherme Araujo, που στοχεύει απευθείας στηνBMW M2.

Συγκεκριμένα, η εξωτική GTS έχει φουτουριστικά φωτιστικά σώματα και μοναδικές σχεδιαστικές γραμμές που παραπέμπουν στο μέλλον. Ενώ δεν είναι πραγματικά μια Alfa Romeo, το σήμα της είναι ευδιάκριτο τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος.

Στο εμπρός μέρος έχει στρογγυλά LED φώτα, αεραγωγούς για ψύξη και ένα μεγάλο diffuser. Παράλληλα, στο πίσω μέρος έχει οριζόντια LED φωτιστικά σώματα, με τους καθρέπτες να έχουν αντικατασταθεί από κάμερες.

Ο Araujo δεν κάνει λόγο για το κινητήριο σύνολο, ωστόσο ο V6, 2,9 λίτρων κινητήρας της Giulia Quadrifoglio, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, ηχεί σαν η ιδανικότερη επιλογή. Εσείς τι λέτε; Σας μοιάζει σαν μια φινετσάτη και αυθεντική ιταλίδα;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...