Kia Picanto: Tιμές και εξοπλισμός για όλες τις εκδόσεις

Αν ψάχνεις ένα μικρό αυτοκίνητο με πολλές διαθέσιμες εκδόσεις, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, 7 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service, η απάντηση είναι το Kia Picanto.

  • -
  • -

Η Kia με το Picanto προσφέρει σε όποιον ψάχνει για καινούριο μικρό αυτοκίνητο μία επιλογή η οποία συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι προσιτό, μικρό σε διαστάσεις για να κινείται εύκολα στην πόλη, διατίθεται σε πληθώρα εκδόσεων οπότε ο καθένας μπορεί να το διαμορφώσει όπως θέλει, ενώ συνοδεύεται από 7 χρόνια εγγύηση (μία από τις μεγαλύτερες στην αγορά αυτή τη στιγμή) και 5 χρόνια δωρεάν service.

Τα μικρά αυτοκίνητα πόλης έχουν πάψει προ πολλού να αποτελούν πρόχειρες, φθηνές κατασκευές για χαμηλού κόστους μετακίνηση μέσα στην πόλη. Προσφέρουν πολλά περισσότερα στους οδηγούς, αλλά και τους επιβάτες τους, ενώ χάρη στη συνολική ποιότητά τους, την ασφάλεια που παρέχουν και τους ισχυρότερους κινητήρες που εφοδιάζονται, δεν θα πουν όχι ακόμη και σε ταξίδια! 

Το Kia Picanto συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αναγνωρισμένες αξίες της κλάσης. Οι μαζεμένες διαστάσεις του επιτρέπουν να παρκάρει εύκολα ακόμη και στο… στενότερο στενό, ωστόσο την ίδια στιγμή οι χώροι στο εσωτερικό αποδεικνύονται επαρκέστατοι χάρη στη σωστή μελέτη από τους σχεδιαστές και στην άριστη εκμετάλλευση των διαθέσιμων όγκων.
kia-picanto-gt-line-136

Οι εκδόσεις και τιμές του Kia Picanto

Στην Ελλάδα έρχεται σε ποικιλία εκδόσεων οι οποίες φτάνουν τις 14 σε αριθμό, με τη βενζίνη να αποτελεί κοινό παρονομαστή όλων των κινητήρων. Υπάρχουν ατμοσφαιρικά σύνολα με 67 και 84 ίππους, αλλά και Turbo με 100 ίππους. Η έκδοση GT-Line δίνει έμφαση στη σπορ εμφάνιση και η X-Line αποπνέει μια περισσότερο περιπετειώδη αύρα χάρη στην «εκτός δρόμου» εικόνα της. Μαζί με τους σύγχρονους κινητήρες, υπάρχει και ένα αυτόματο κιβώτιο προς επιλογή, αντί των στάνταρ χειροκίνητων σασμάν.

Η βασική έκδοση έχει ατμοσφαιρικό σύνολο 1,0 λίτρου με 67 ίππους και 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο, με την τιμή στα 14.190 ευρώ, η οποία μετά την έκπτωση των 500 ευρώ που εφαρμόζεται σε όλη την γκάμα, μειώνεται στα 13.690 ευρώ. Ο ίδιος κινητήρας προσφέρεται και με αυτόματο κιβώτιο από 14.690 ευρώ. Ένα επίπεδο πιο πάνω είναι το σύνολο 1,2 λίτρων που αποδίδει 84 ίππους. Με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων κοστίζει 14.790 ευρώ, ενώ με το επίσης πεντάρι αυτόματο ζητάει 16.790 ευρώ. Όσο για τον ισχυρότερο κινητήρα, εκείνον του 1,0 λίτρου με τους 100 ίππους, συνδυάζεται αποκλειστικά με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο στις εκδόσεις X-Line και GT-Line, με το κόστος στα 18.890 ευρώ και 19.090 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία, τις επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση στον τιμοκατάλογο του Kia Picanto, και μην ξεχνάτε πως στη σελίδα ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα ή εκδόσεις.

kia-picanto-5-door-91

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...