Fiat Panda: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Το προσιτό αυτοκίνητο πόλης με τον πολύπλευρο χαρακτήρα χάρη στην πληθώρα εκδόσεων που ξεκινούν από μόλις 12.600 ευρώ

  • -
  • -

Με το Fiat Panda να έχει πατήσει τα 40, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία πριν από μερικούς μήνες λάνσαρε την ανανεωμένη έκδοση του, με τις αισθητικές αλλαγές να συνοδεύονται και από την νέα έκδοση Sport. Κάπως έτσι το μικρό δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης απέκτησε ακόμη πιο διευρυμένη γκάμα, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και κινητήρων.

Ικανό να προσαρμοστεί σε όλα τα γούστα, το μικρό Panda θα σε πάει όπου θελήσεις αν επιλέξεις μία από τις τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα να το κάνει και με οικονομία χάρη σε τεχνολογίες όπως αυτή του διπλού καυσίμου (βενζίνη και φυσικό αέριο), αλλά και το απόλυτο trend στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία του σήμερα, την υβριδική τεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FIAT PANDA CITY CROSS 1.0 HYBRID

Με τιμές που ξεκινούν από τις 12.600 ευρώ για την υβριδική έκδοση City Life 1.0, το Panda αποτελεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της ιταλικής μάρκας και γι’ αυτό φροντίζουμε να μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς για όλα τα διαθέσιμα σύνολα. Πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε έκδοσης, ώστε να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τιμοκατάλογος Fiat Panda

Τιμοκατάλογος Fiat Panda Cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...