Η Alfa Romeo γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρική μάρκα – Δείτε από πότε

Μια φίρμα με πολλούς φανατικούς υποστηρικτές και αμέτρητα μοντέλα που «μιλούν» αποκλειστικά στο συναίσθημα, αποχαιρετά τους συμβατικούς κινητήρες.

  • -
  • -

Ο όμιλος Stellantis στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου εξαμήνου για το 2021, προχώρησε σε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις. Το πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας κατασκευαστών που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου είναι πολύ συγκεκριμένο και άμεσο.

Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια οι 9 από τις 13 εταιρείες θα παρουσιάσουν συνολικά 21 νέα αμιγώς ηλεκτρικά και Plug-In Hybrid μοντέλα. Ένα από τα 21 αυτοκίνητα θα διατίθεται τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και ως Plug-In Hybrid.

Παράλληλα, έγιναν σημαντικές αποκαλύψεις σε ο,τι αφορά μια από τις πιο ιστορικές μάρκες του ομίλου Stellantis, την Alfa Romeo. Η ιταλική φίρμα από το 2027 και μετά θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρεία. Πρόκειται για τη χρονιά που οι σημερινές Giulia και Stelvio θα αποσυρθούν από την παραγωγή και αμέσως θα ξεκινήσει η νέα εποχή για την Alfa Romeo.

Πριν από αυτό όμως και πιο συγκεκριμένα, το 2022, οι Ιταλοί θα παρουσιάσουν ένα Plug-In Hybrid αυτοκίνητο που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια έκδοση της Tonale, του νέου SUV που έρχεται σύντομα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...