Πρακτικό crossover διπλού καυσίμου με κόστος κάτω από 15.000 ευρώ. Ποιο είναι;

Το value-for-money μέλος της κατηγορίας

  • -
  • -

Σε μία αγορά που στον βωμό της πολυτέλειας και του premium, θυσιάζεται το χαμηλό κόστος απόκτησης ενός αυτοκινήτου, ασχέτως κατηγορίας, μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο, κατασκευές όπως αυτή που έχουμε σήμερα είναι ιδανικές για να μας θυμίζουν πως είναι όταν «παίρνεις πολλά, δίνοντας λίγα». Το κόστος; 14.780 ευρώ. Και τι αγοράζεις με αυτά τα χρήματα; Ένα μοντέρνο crossover διπλού καυσίμου (βενζίνη και υγραέριο), το οποίο κινείται χάρη σε έναν αποδοτικό 3κύλινδρο 1.000άρη 100 ίππων, ενώ παράλληλα με μεταξόνιο 2.604 mm και χώρο αποσκευών 410 λίτρων, φροντίζει να κινηθούν όλα τα μέλη της οικογένειας με άνεση.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, μιλάμε για το προσφάτως ανανεωμένο Dacia Sandero Stepway, το οποίο στην έκδοση 1.0 TCe Life LPG, έρχεται να προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτά που ζητά ώστε να το αποκτήσετε. Τέλος να αναφέρουμε πως απαλλάσσεται και από τα τέλη κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2 (114 g/km).

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία της έκδοσης, ενώ εδώ θα βρείτε όλη την γκάμα του Dacia Sandero Stepway μαζί με τιμές, στοιχεία εξοπλισμού και τεχνικά χαρακτηριστικά.

stepway

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...