Αυτή η Lamborghini έχει δύο κινητήρες V12 και ταράζει τα νερά...

Με 3.945 ίππους, ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τελική της ταχύτητα;

  • -
  • -

Η νέα Lamborghini 63 είναι ένα πολυτελές και γρήγορο Yacht που δανείζεται πολλά στοιχεία από την φιλοσοφία σχεδιασμού της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Εξωτερικά, οι γραμμές του μοναδικού σκάφους θυμίζουν σχεδόν σε όλα τα σημεία εκείνες της Sián FKP 37, με την σιλουέτα του να είναι αιχμηρή και αεροδυναμική.

Περνώντας στο εσωτερικό της Lamborghini63, η πολυτέλεια και η άνεση ξεχωρίζουν. Για το ξεκούραστο ταξίδι των επιβατών υπάρχουν 2 κρεβατοκάμαρες και ένα μπάνιο. Η πρώτη κρεβατοκάμαρα έχει ένα μεγάλο κρεβάτι, 2 καναπέδες και μια τηλεόραση, ενώ στο δεύτερο δωμάτιο υπάρχουν δύο χωριστά κρεβάτια. Επιπλέον, στην γέφυρα του Yacht, ο πίνακας οργάνων, τα δύο αγωνιστικά καθίσματα και οι διακόπτες, θυμίζουν το εσωτερικό των πολυτελών αυτοκινήτων της εταιρίας.

Καλά όλα αυτά, αλλά γκάζι έχει;

Η συγκεκριμένη Lamborghini παίρνει ζωή από 2 κινητήρες V12 που προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορα ταξίδια, με τα δεδομένα της θάλασσας πάντα. Η συνολική απόδοση των δύο κινητήρων είναι 3.945 hp και εξασφαλίζουν στο ξεχωριστό Yacht τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 111 Km/h. Τέλος, η αυτονομία του φτάνει τα 389 Km, με σταθερή ταχύτητα 75 Km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...