Βενζίνη: Πόσο αυξήθηκε η τιμή της σε μια εβδομάδα;

Δείτε αναλυτικά το κόστος των καυσίμων, τα φθηνότερα βενζινάδικα κοντά σας σε χάρτη και την άνοδο των τιμών την τελευταία εβδομάδα.

  • -
  • -

Πόσο κοστίζει σήμερα Τρίτη, 20 Ιουλίου η βενζίνη, το πετρέλαιο, αλλά και το υγραέριο στη χώρα μας; Η τιμή του λίτρου βενζίνης στην Αττική κυμαίνεται στα 1,648 ευρώ, ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι σχεδόν ίδια στα 1,650. Το ίδιο ισχύει και για αυτή του πετρελαίου στις δύο μεγαλουπόλεις, με το κόστος να αγγίζει τα 1,365 και 1,363 ευρώ κατά μέσο όρο, αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Όσον αφορά το υγραέριο, η τιμή του είναι στα 0,800 ευρώ για την Αττική και στα 0,830 ευρώ για τη Θεσσαλονίκη. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το μέσο όρο τιμών σε όλους τους νομούς της χώρας. 

Την προηγούμενη Τρίτη, στις 13 Ιουλίου, η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στην Αθήνα ήταν στο 1,644, ενώ στη Θεσσαλονίκη άγγιζε τα 1,641. Η διαφορά είναι μικρή, αλλά υπαρκτή. Ακόμη μικρότερη διαφορά έχουμε και στο πετρέλαιο κίνησης.

1,363 ήταν η τιμή του στην Αθήνα πριν μια εβδομάδα, ενώ στη Θεσσαλονίκη έφτανε στο 1,358. Εκεί που βλέπουμε μεγάλη αλλαγή, είναι στο υγραέριο. Στις 13 Ιουλίου οι δεξαμενές των υγραεριοκίνητων αυτοκινήτων γέμιζαν στην τιμή των 0,787 ευρώ (Αττική) και 0,826 ευρώ (Θεσσαλονίκη). 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...