TOP 10 Μοντέλα 10-17 Ιουλίου

TOP 10 Μοντέλα 10-17 Ιουλίου

Η κορυφή άλλαξε χέρια, με ένα νέο μοντέλο να αποδεικνύεται το πλέον δημοφιλές για την εβδομάδα που πέρασε

  • -
  • -

Η λίστα με τα TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR, είχε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα συγκεκριμένα μοντέλα που μονοπωλούσαν την κορυφή. Την εβδομάδα που πέρασε ο κανόνας άλλαξε, αφού στην κορυφή της κατάταξης συναντάμε για πρώτη φορά το νέο Hyundai Bayon! Το κορεατικό crossover εκθρόνισε το Hyundai Kona, το οποίο και περιορίστηκε στη 2η θέση της λίστας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει μία θέση το Peugeot 2008 και να συμπληρώσει την πρώτη τριάδα.

Στην 4η θέση διατηρήθηκε το Ford Puma, την ώρα που το Hyundai Tucson έχασε δύο θέσεις και πλέον φιγουράρει στην 5η θέση. Ένα κλικ κάτω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκουμε το νέο Toyota Yaris Cross, με το Suzuki Vitara Hybrid να ακολουθεί 7ο. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα Dacia Duster, BMW M4 και Peugeot 3008. Μάλιστα, η παρουσία της εκρηκτικής Μ4 «σπάει» το μονοπώλιο των SUV, τα οποία και κυριαρχούν εδώ και εβδομάδες στη λίστα με τα ΤΟP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...