EURO 2020: Αυτός είναι ο σωστός πανηγυρισμός!

Η Ιταλία κατέκτησε το Euro 2020, με τους «γείτονες» να μην κοιμούνται όλη νύχτα και με τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό ενός Ιταλού να κλέβει τις εντυπώσεις!

  • -
  • -

Μερικές νύκτες είναι ιδιαίτερες, ξεχωριστές και μένουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό μας. Για τους Ιταλούς μία από αυτές είναι η 11η Ιουλίου του 2021. Ημέρα που η «Σκουάντρα Ατζούρα» κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μετά από 53 ολόκληρα χρόνια. Η ιταλική εθνική ομάδα, που το 2018 δεν κατάφερε καν να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλου, αναμορφώθηκε πλήρως και μέσα σε μία τριετία κατάφερε από την αφάνεια να φτάσει στο Έβερεστ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η επικράτηση της ήταν απόλυτα δίκαιη απέναντι στη γηπεδούχο Αγγλία, σκορπώντας με αυτό τον τρόπο κύματα ενθουσιασμού σε όλη την επικράτεια της Ιταλίας.

Οι «γείτονες» μας ξεχύθηκαν στους δρόμους, γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τροπαίου μένοντας φυσικά ξύπνιοι όλη τη νύχτα. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι ευρηματικοί τρόποι πανηγυρισμών, όπως ο Ιταλός στο παρακάτω βίντεο. Με ποιο τρόπο; Με μία απαστράπτουσα κλασσική Alfa Romeo Junior GTA, μία ιταλική σημαία να ξεπροβάλλει από το παράθυρο, πλαγιολισθαίνοντας γύρω από μία πλατεία. Ίσως ο πλέον ενδεδειγμένος και χαρακτηριστικός πανηγυρισμός της ιταλικής κουλτούρας, που δεν είναι μυστικό πως λατρεύουμε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...