Τι είναι το αντιθραυσματικό σύστημα καθίσματος αυτοκινήτου;

Ένα ιδανικό αξεσουάρ που θα λατρέψουν όλοι οι λάτρεις της περιπέτειας, του κυνηγιού και των action hobbies.

  • -
  • -

Όσοι ασχολούνται με δραστηριότητες που απαιτούν χρήση και μεταφορά εξοπλισμού λατρεύουν να βρίσκουν αξεσουάρ που κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη και το αντιθραυσματικό σύστημα καθίσματος αυτοκινήτου, είναι ένα τέτοιο.

Σχεδιάζεται για τη σωστή οργάνωση στα υλικά που μεταφέρονται σε ένα όχημα και παρέχει άμεση πρόσβαση σε αντικείμενα όπως χάρτες, φακούς, εργαλεία, ιατρικά-φαρμακευτικά προϊόντα και ενδείκνυται για την αποθήκευση ακόμη και ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ένα λάπτοπ ή ένα tablet.

Δένει με ιμάντες στο κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς να επηρεάζει σημαντικά το χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών και λύνει τα χέρια όσων ασχολούνται με δραστηριότητες όπως το airsoft, το κυνήγι, το ψάρεμα κλπ.

Παράλληλα θα το λατρέψουν οι διασώστες και το ιατρικό προσωπικό ενός οχήματος χάρη στην άμεση πρόσβαση που εξασφαλίζει στον εξοπλισμό τους και θα φανεί χρήσιμο ακόμα και σε χρήστες με λιγότερες απαιτήσεις, όπως οι λάτρεις του offroad και των 4x4 οχημάτων. Πολλά από τα συστήματα οργάνωσης καθίσματος αυτοκινήτου προσφέρουν και τη δυνατότητα να φορεθούν στο σώμα για εύκολη μεταφορά των υλικών ακόμη και εκτός του οχήματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...