INTERAMERICAN και Anytime στηρίζουν με το δικό τους τρόπο το «πράσινο» εγχείρημα στην Αστυπάλαια

Δες τι έκπτωση προσφέρουν σε κάθε νέο συμβόλαιο αυτοκίνητου και μηχανής

  • -
  • -

Η INTERAMERICAN και η Anytime συμβάλλουν στο καινοτόμο εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο στο νησί της Μεσογείου, την Αστυπάλαια, προσφέροντας 50% έκπτωση σε κάθε νέο συμβόλαιο αυτοκίνητου και μηχανής.

Το νησί της Αστυπάλαιας εξελίσσεται στο πιο «πράσινο» νησί και σε παγκόσμιο πρότυπο προώθησης της ηλεκτροκίνησης. Στόχος είναι ο εξηλεκτρισμός των μεταφορών, που θα συνδυαστεί με την εγκατάσταση μονάδων ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και την υιοθέτηση συστημάτων αποθήκευσης και διαχείρισης της ενέργειας. Στο συγκεκριμένο έργο, βασικός πυλώνας είναι η αντικατάσταση των συμβατικών οχημάτων ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης με ηλεκτρικά, με παροχή σημαντικών κινήτρων και επιδοτήσεων στους κατοίκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

Οι δύο επωνυμίες στηρίζουν την εξαιρετική τοπική πρωτοβουλία προσφέροντας 50% έκπτωση σε κάθε νέο συμβόλαιο για κάθε τύπο οχήματος -ηλεκτρικό, συμβατικό, υβριδικό- στους μόνιμους κατοίκους του νησιού, προτρέποντας τους οδηγούς για «οικολογική χρήση και ασφαλή οδήγηση».

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...