Top 10 μοντέλα 16-22 Μαΐου

Top 10 μοντέλα 16-22 Μαΐου

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, η κορυφή παρέμεινε στα ίδια χέρια

  • -
  • -

Μικρές αλλαγές έχουμε στη λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα για την εβδομάδα που πέρασε στο GOCAR, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς των αυτοκινήτων που αναζητήσατε. Η κορυφή διατηρήθηκε στα ίδια χέρια, και συγκεκριμένα σε αυτά του Peugeot 2008, το οποίο παρέμεινε το μοντέλο που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όμως, η δεύτερη θέση πέρασε σε αυτά  του Hyundai Kona, αφήνοντας το Nissan Qashqai τρίτο.

Η πρώτη πεντάδα παραμένει αναλλοίωτη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, με τα Hyundai Tucson και Ford Puma να την συμπληρώνουν. Πιο πίσω παρατηρούμε την πιο εντυπωσιακή είσοδο του προηγούμενου επταήμερου, με το Peugeot 3008 να επανέρχεται στη δεκάδα και μάλιστα φιγουράροντας στην 6η θέση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα Dacia Duster και Suzuki Vitara Hybrid να περιοριστούν στην 7η και 8η θέση, αντίστοιχα. Τέλος, για ακόμα μία εβδομάδα τα KIA Stonic και Renault Captur άλλαξαν θέση, με το κορεάτικο crossover να βρίσκεται μπροστά από το γαλλικό B-SUV. Αξίζει να σημειώσουμε, πως για ακόμα μία φορά όλα τα μοντέλα στην πρώτη δεκάδα ανήκουν στην κατηγορία των SUV!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...