Ford Bronco: Βάζει τα γυαλιά στον ανταγωνισμό ακόμα και με την όπισθεν [Video]

Το off-roader που ανεβαίνει γκρεμό ανάποδα

  • -
  • -

Ότι το Ford Bronco θα ήταν ένα αξιοζήλευτο εκτός δρόμου μοντέλου το είχαμε φανταστεί. Ότι θα ανέβαινε ένα από τα διασημότερα off-road σημεία στην Utah με την όπισθεν όμως δεν μας πέρασε από το μυαλό και να που το έκανε.

Το δημοφιλές Hell’s Gate αποτελεί μία πραγματική πρόκληση για το οποιοδήποτε SUV ακόμη και όταν το ανεβαίνει κανονικά. Φανταστείτε τώρα για τι επίτευγμα μιλάμε όταν ένα μη τροποποιημένο όχημα παραγωγής καταφέρνει να ανέβει το μονοπάτι ανάποδα. Το μόνο διαφορετικό που παρατηρούμε στο αυτοκίνητο του video που ακολουθεί είναι τα εκτός δρόμου ελαστικά Nitto τα οποία φοράει.

Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο δύο φορές πρωταθλητής του King of the Hammers, Loren Healy, ο οποίος χρειάστηκε περίπου 3 λεπτά για να φτάσει στην κορυφή του «γκρεμού». Για να είμαστε δίκαιοι, όταν κάποιος έμπειρος οδηγός βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, δεν χρειάζεται να έχεις το τελευταίας γενιάς Bronco για να τα καταφέρεις, όπως μας είχε αποδείξει και η Kia πριν από περίπου 3 χρόνια που ανέβηκε το ίδιο σημείο με ένα Sorento SUV, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας.

Δείτε το εντυπωσιακό «πέρασμα» του Bronco στο video που ακολουθεί

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...