Top 10 μοντέλα 2-8 Μαΐου

Top 10 μοντέλα 2-8 Μαΐου

Ποιο μοντέλο επέστρεψε στην κορυφή της λίστας με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα

  • -
  • -

Σημαντικές αλλαγές είχαμε και αυτή την εβδομάδα στο TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ. Η κορυφή άλλαξε χέρια, αλλά μόνο σε επίπεδο μοντέλου αφού παρέμεινε στη Hyundai. Πιο συγκεκριμένα, το Tucson σκαρφάλωσε πρώτο (από πέμπτο) και πήρε τα ηνία από το Kona που έπεσε τρίτο, πίσω από το Peugeot 2008 που ανέβηκε μία θέση από την περασμένη εβδομάδα. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν τα Ford Puma και Nissan Qashqai, ενώ εντυπωσιακό είναι πως και τα 10 μοντέλα ανήκουν στην κατηγορία των SUV.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...