Top 10 μοντέλα 25 Απριλίου – 1 Μαΐου

Top 10 μοντέλα 25 Απριλίου – 1 Μαΐου

H κορυφή παραμένει στα ίδια χέρια

  • -
  • -

Σημαντικές αλλαγές είχαμε την εβδομάδα που διανύσαμε αναφορικά με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR. Οι περισσότεροι από εσάς αναζήτησαν πληροφορίες και διάβασαν άρθρα σχετικά με το Hyundai Kona! Το κορεάτικο B-SUV κατάφερε να διατηρηθεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του TOP 10, καταφέρνοντας μάλιστα να διατηρήσει το Nissan Qashqai πίσω του. Το ιαπωνικό μοντέλο συνέχισε την ανοδική του πορεία σκαρφαλώνοντας από την 4η στην 2η θέση. Στην πρώτη τριάδα επέστρεψε μετά από καιρό το Peugeot 2008, ακολουθούμενο από την μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας! Ο λόγος για το Kia Stonic που επανεμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό, καταφέρνοντας μάλιστα να αναρριχηθεί στην 4η θέση! Την πρώτη πεντάδα κλείνει το Hyundai Tucson, το οποίο έπεσε από τη 2η θέση και γενικότερα την πρώτη τριάδα, μετά από αρκετό καιρό.

Τις υπόλοιπες πέντε θέσεις καταλαμβάνουν ακόμα μία φορά μία σειρά από SUV μοντέλα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην πρώτη δεκάδα συναντάμε μόνο crossover! Έτσι, το Dacia Duster βρίσκεται 6ο, μπροστά από το Suzuki Vitara Hybrid που έχασε δύο θέσεις. Τα Ford PumaPeugeot 3008 και Renault Captur συμπληρώνουν τη δεκάδα ενισχύοντας την κυριαρχία των SUV.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...