Top 10 μοντέλα 11 – 18 Απριλίου

Top 10 μοντέλα 11 – 18 Απριλίου

Μετά από ένα σερί 7 εβδομάδων συνεχόμενων αλλαγών, η κορυφή παρέμεινε στα ίδια χέρια

  • -
  • -

Μετά από σχεδόν δύο μήνες, το μοντέλο που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR δεν άλλαξε μετά το πέρας μιας εβδομάδας! Δεν είναι υπερβολή, πως εδώ και 7 συνεχόμενες εβδομάδες η πρώτη θέση άλλαζε συνεχώς χέρια. Κάτι που δεν έγινε αυτή που διανύσαμε, με το Suzuki Vitara Hybrid να παραμένει στην κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη. Παράλληλα, η πρώτη τριάδα παραμένει απαράλλαχτη και συμπληρώνεται από τα Hyundai Tucson και Peugeot 2008.

Πιο πίσω εξακολουθεί να παραμένει στην 4η θέση το Hyundai Kona, αλλά πλέον πίσω του βρίσκεται το Ford Puma, το οποίο από την 9η θέση σκαρφάλωσε στην 5η μπροστά από το Peugeot 3008. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη άνοδος που σημειώθηκε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε. Τα Dacia Duster, Renault Captur, Nissan Qashqai και Toyota Corolla Hatchback συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...