Toyota GR Sport: Corolla ή C-HR; Ποιο θα διάλεγες;

Δεν αποτελούν καθαρόαιμες δημιουργίες της Gazoo Racing, αλλά εκδόσεις με σπορτίφ χαρακτηριστικά

  • -
  • -

Η Toyota είναι μία από τις εταιρείες που επενδύουν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Εκτός από την προώθηση των μοντέλων της, μέσα από την εμπλοκή της στους αγώνες αναπτύσσει τεχνολογίες που μετέπειτα μεταφέρει και στα μοντέλα παραγωγής. Το αγωνιστικό τμήμα της Gazoo Racing έχει αποκτήσει μία σημαντική αύρα τα τελευταία χρόνια, την οποία και αναδεικνύει μέσα από ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της Toyota. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν η εκρηκτική GR Supra και το σχεδόν αγωνιστικό GR Yaris.

Όμως, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν περιορίζεται μόνο στα δύο συγκεκριμένα μοντέλα! Οι εκδόσεις GR Sport προσφέρονται και σε άλλα μοντέλα της Toyota, αναβαθμίζοντας τα σε επίπεδο εξοπλισμού και φυσικά στιλ. Οι αγωνιστικές καταβολές είναι ευδιάκριτες, ενώ οι μηχανολογικές παρεμβάσεις είναι περιορισμένες. Οι δύο νεότερες προσθήκες στην ελληνική αγορά είναι οι εκδόσεις GR των Corolla και C-HR.

Εσείς, ποιο από τα δύο μοντέλα προτιμάτε με το πακέτο GR Sport; Αφού διαβάσετε τα σχετικά άρθρα, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί.

 

Toyota C-HR GR Sport

 

Toyota Corolla GR Sport


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...