Akio Toyoda: «World Car Person» για το 2021 ο Πρόεδρος της Toyota [Video]

Αναδείχθηκε μέσω μίας επιτροπής 93 δημοσιογράφων

  • -
  • -

Τον ενεργό Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Toyota, Akio Toyoda, ανέδειξαν οι 93 διεθνείς δημοσιογράφοι που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή των Παγκοσμίων Βραβείων Αυτοκινήτου, ως «World Car Person» για το 2021, με το συγκεκριμένο βραβείο να αποτελεί 1 από τα μόλις 6 βραβεία που δίνονται συνολικά από την συγκεκριμένη επιτροπή. Ο Toyoda έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές πολλών βενζινοαίματων ανά τον κόσμο, δείχνοντας ένα έντονο ενδιαφέρον προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ έχει καταγραφεί επανειλημμένα σε δηλώσεις του να λέει πως, η Toyota δεν θα πρέπει να είναι γνωστή ως κατασκευαστής βαρετών αυτοκινήτων.

Παρ’ όλα αυτά η κριτική επιτροπή πραγματοποίησε πολύ πιο διεξοδική έρευνα πριν τιμήσει τον CEO της Toyota με τον εν λόγω τίτλο. Ο Akio Toyoda έχει αφιερώσει πολλά χρόνια ώστε να φέρει την ιαπωνική μάρκα εκεί που βρίσκεται σήμερα, κρατώντας την κερδοφόρα ακόμα και κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, προστατεύοντας έτσι θέσεις εργασίας παγκοσμίως. Σύμφωνα με το πάνελ των κριτών, χάρη στην καθοδήγηση του, η εταιρεία κατάφερε να παραμείνει σε ένα μονοπάτι ανάπτυξης προς την ηλεκτρική εποχή, ακόμη και εν μέσω δύσκολων καιρών και καταστάσεων, ενώ παράλληλα ο ίδιος ο Toyoda δραστηριοποιούνταν και ως οδηγός αγώνων.

Μετά την βράβευση του, πρώτο του μέλημα ήταν να απευθυνθεί και να ευχαριστήσει τους 360.000 εργαζόμενους της εταιρείας παγκοσμίως.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...