Top 10 μοντέλα 28 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2021

Top 10 μοντέλα 28 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2021

To σερί συνεχίζεται! Για 6η συνεχόμενη εβδομάδα η κορυφή άλλαξε χέρια

  • -
  • -

Η κατάταξη με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για ακόμα μία φορά άλλαξε σημαντικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύσαμε. Για ακόμα μία φορά, και μάλιστα 6η συνεχόμενη, η πρώτη θέση άλλαξε κάτοχο, αν και η εταιρεία που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι η ίδια. Ο λόγος για τη Hyundai, η οποία είδε αυτή τη φορά το Tucson να περνάει στην κορυφή, ρίχνοντας το Kona στην 3η. Ανάμεσα τους μπήκε σφήνα το Peugeot 2008 που κέρδισε δύο θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακόμα ένα Peugeot, και συγκεκριμένα το 3008, φιγουράρει ψηλά στη κατάταξη, όντας πλέον στη 4η, μπροστά από το Ford Puma που κέρδισε μία θέση συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα. Πιο πίσω συναντάμε τα Renault Captur, Dacia Duster, Suzuki Vitara Hybrid και Nissan Qashqai, ενώ το Audi A3 Sportback κλείνει την πρώτη δεκάδα, παραμένοντας το μόνο μη SUV μοντέλο της λίστας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...