Δοκιμή SUV με 180 ίππους: Hyundai Tucson ή Toyota C-HR;

Δύο διαφορετικές εφαρμογές της εξηλεκτρισμένης φιλοσοφίας με κοινό γνώμονα τις υψηλές επιδόσεις

  • -
  • -

Πόσοι μπορούν να πουν «όχι» σε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει εμφάνιση και δυνατότητες SUV, με χαμηλή κατανάλωση και ρύπους, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση; Οι υβριδικές εκδόσεις των SUV συγκεντρώνουν όλα αυτά τα προτερήματα, είτε ως mild-hybrid στην περίπτωση του Hyundai Tucson 1.6T 48V, είτε ως full hybrid – βλέπε Toyota C-HR 2.0 Hybrid.

Στο GOCAR τα δοκιμάσαμε και πατώντας πάνω στο όνομα του μοντέλου ή τη φωτογραφία μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας, αλλά και να δείτε τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Στη συνέχεια, πείτε μας ποιο από τα δύο προτιμάτε στην ψηφοφορία που ακολουθεί.

Hyundai Tucson 1.6T 48V 180ps 4WD 7DCT

tucson


Η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία σχεδίασε από λευκό χαρτί το Tucson και με όπλο του την φουτουριστική σχεδίαση, την πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα και τις σύγχρονες, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, κάνει άλμα προς τις premium προτάσεις της κατηγορίας.

 

Toyota C-HR 2.0 Hybrid

chr


Η σύγχρονη και ιδιαίτερη σχεδίαση του C-HR συνδυάζεται με το ισχυρό δίλιτρο υβριδικό σύνολο, με απόδοση 184 ίππων που γνωρίσαμε στην Corolla, προσθέτοντας ακόμα ένα ατού στη φαρέτρα του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...