Τανκς κάνουν παντιλίκια [Video]

Διαγωνισμό drift με άρματα έχετε ξαναδεί;

  • -
  • -

Το περιεχόμενο του video που βρίσκεται παρακάτω, μόνο συνηθισμένο θέαμα δεν το λες. Στρατούς δύο χωρών να συγκρούονται έχουμε ξαναδεί. Γι’ αυτό δημιουργήθηκαν άλλωστε. Μάχη μεταξύ αρμάτων επίσης έχουμε δει. Φιλικό «διαγωνισμό» χειρισμού αρμάτων μάχης όμως έχετε ξαναδεί; Ε θα δείτε τώρα.

Στο θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου ανέβηκε το κλιπ που θα δείτε, στο οποίο δυνάμεις τεθωρακισμένων του νορβηγικού στρατού και του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ συναγωνίζονται στο ποιος θα χειριστεί με περισσότερη δεξιοτεχνία τα αρμάτα μάχης τύπου Abrams και Leopard πάνω στον πάγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλάνα αυτά είναι αποσπάσματα από άσκηση Νορβηγών και Αμερικανών, που φέρει την κωδική ονομασία «Cold Response» και στόχος είναι η εξοικείωση των Πεζοναυτών των ΗΠΑ σε περιβάλλοντα με χαμηλές έως και πολικές θερμοκρασίες. Το χιόνι και ο πάγος αποτελεί ευκαιρία για τους Νορβηγούς, που χρησιμοποιούν τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου Leopard, ώστε να δείξουν στους Αμερικανούς κάποια «μυστικά» στο πως να χειρίζονται τα άρματα μάχης Abrams με τον ίδιο τρόπο.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...