Εδώ καταχωρείς τον αριθμό πλαισίου του ποδηλάτου σου ή αναφέρεις την κλοπή του

Τώρα υπάρχει ειδική ιστοσελίδα για αυτό. Μάθε περισσότερα

  • -
  • -

Ευχάριστα νέα έχουμε για τους θαυμαστές και χρήστες του ποδηλάτου. Η σελίδα checkabike.gr σας προσφέρει την δυνατότητα, τόσο καταχώρησης του προσωπικού σας ποδηλάτου με τον αριθμό πλαισίου, αλλά επίσης μπορείτε να κάνετε και δήλωση σε περίπτωση που πέσετε θύματα κλοπής. Πάμε να δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται και που χρησιμεύουν.

Έλεγχος Αριθμού Πλαισίου Ποδηλάτου

Η πρώτη βασική δωρεάν υπηρεσία είναι ο έλεγχος του αριθμού πλαισίου ενός μεταχειρισμένου ποδηλάτου ως μέσο για την αποφυγή αγοράς κλεμμένου αγαθού.

Καταχώρηση Ποδηλάτου Σε Ιδιοκτήτη

Η δεύτερη βασική δωρεάν υπηρεσία είναι η καταχώρηση των ποδηλάτων σας στη βάση δεδομένων. Με την εγγραφή σας κατοχυρώνετε, με πειστήρια, ότι είστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης ενός ή περισσότερων ποδηλάτων και στην περίπτωση κάποιας μεταπώλησης μπορείτε να αποδείξετε την ιδιοκτησία σας καθώς και να συνάψετε με τον αγοραστή μια σύμβαση αγοραπωλησίας ποδηλάτου.

Αναφορά Κλεμμένου Ποδηλάτου

Η τρίτη βασική δωρεάν υπηρεσία είναι η αναφορά κλοπής ποδηλάτου. Με την αναφορά αυτή βοηθάτε να καταχωρηθεί στη βάση ώστε εάν κάποιος το ελέγξει να εμφανιστεί ως κλεμμένο και όταν βρεθεί το ποδήλατο να μπορέσουν οι άνθρωποι της σελίδας να επικοινωνήσουν με τον ιδιοκτήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες του πως λειτουργούν οι παροχές που μόλις αναφέραμε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε εδώ και ακολουθήσετε τα βήματα που αναγράφονται.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...