Alfa Romeo DS και Lancia ετοιμάζουν νέα μοντέλα σε συνεργασία

Οι τρεις εταιρείες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία νέων μοντέλων

  • -
  • -

Από τη δημιουργία της Stellantis που έγινε στις 16 Ιανουαρίου και περιλαμβάνει κάτω από την ομπρέλα της 10 μάρκες, αναμένεται να γίνουν αναδιαρθρώσεις με στόχο την επιτυχία. Έτσι, θα προκύψουν νέες συνεργασίες με στόχο τη δημιουργία νέων μοντέλων. Μια από αυτές θα είναι ανάμεσα σε Alfa Romeo, DS και Lancia.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι τρεις premium μάρκες του Ομίλου, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εξελίξουν νέα μοντέλα μέχρι το 2024. Οι τεχνολογίες και οι κινητήρες που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή τους δεν είναι οι γνωστές που συναντάμε στα τρέχοντα μοντέλα, αλλά εντελώς νέες.

Τα αυτοκίνητα που κάθε μία από τις μάρκες αυτές έχει σε εξέλιξη θα συνεχίσουν να εξελίσσονται ανεξάρτητα μέχρι να βγουν στην κυκλοφορία. Δίπλα σε αυτά θα προκύψουν και τα νέα μοντέλα από τη συνεργασία των τριών, τα οποία θα είναι αποτέλεσμα της κοινής εξέλιξης.

Το πιθανότερο είναι να μην δούμε κάποιο νέο μοντέλο από τη Lancia, η οποία θα συνεχίσει την πορεία όπως έχει τώρα, αλλά αναμένεται, πως μέσα από τη συνεργασία θα προκύψει μια νέα πλατφόρμα, αλλά και νέες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για όλους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...