Σε δύο εβδομάδες η αποκάλυψη του νέου Nissan Qashqai [Video]

Νέο teaser με πολύ ενδιαφέροντα πλάνα μας χάρισε η ιαπωνική εταιρεία

  • -
  • -

Ένα νέο teaser για την επερχόμενη νέα γενιά του Qashqai δημοσίευσε η Nissan, εν όψει της επίσημης παρουσίασης του νέου μοντέλου στις 18 Φεβρουαρίου. Το άκρως επιτυχημένο ιαπωνικό SUV έρχεται πλήρως ανανεωμένο, κάτι το οποίο είναι εμφανές ακόμη και από τα λιγοστά πλάνα του teaser.

Ακολουθώντας την τάση της ψηφιακής εποχής, το εσωτερικό του νέου Qashqai θα διαθέτει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” και μία νέα οθόνη αφής 9” για το infotainment, με βελτιωμένη ανάλυση, που θα φιλοξενεί το γνωστό μας NissanConnect. Μέσα από εκεί θα μπορεί ο οδηγός του Qashqai να χειρίζεται λειτουργίες όπως το σύστημα πλοήγησης, ψυχαγωγίας αλλά και τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου. Φυσικά, θα διαθέτει όλες τις εφαρμογές Apple CarPlay, Android Auto και μάλιστα με ασύρματη σύνδεση, ενώ θα προσφέρει και Wi-Fi στο οποίο θα μπορούν να συνδεθούν έως και επτά συσκευές.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ NISSAN QASHQAI ΕΔΏ

Όσον’ αφορά το πλαίσιο, ξέρουμε πως βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της συμμαχίας Renault-Nissan, την CMF-C. Αν και θα διατηρήσει τις αναλογίες του σημερινού μοντέλου που παρέχουν ευελιξία στην πόλη και ευρύχωρο εσωτερικό για μεγάλα ταξίδια (ένα από τα στοιχεία που το έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές στους κατοίκους της Ευρώπης), κάνει χρήση συνθετικών και πιο ελαφριών υλικών. Κάτι που θα μειώσει το συνολικό του βάρος (κατά 60 kg), προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς, των επιδόσεων και της κατανάλωσης. Εμφανισιακά δεν έχουμε πάρει κάποια λεπτομερή εικόνα, αλλά όπως φαίνεται σε λίγες ημέρες από τώρα θα μπορούμε να το εξετάσουμε σχολαστικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...