Δοκιμή Jeep PHEV: Renegade ή Compass;

Τα νέα μοντέλα της Jeep με την τεχνολογία 4xe. Ποιο προτιμάς;

  • -
  • -

Πόσοι μπορούν να πουν «όχι» σε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει χώρους οικογενειακού, εμφάνιση και δυνατότητες SUV, με χαμηλή κατανάλωση και ρύπους και δυνατότητα κίνησης επί δεκάδες χλμ. με ηλεκτρική ενέργεια; Τα plug-in υβριδικά SUV συγκεντρώνουν όλα αυτά τα προτερήματα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τα δύο νέα μοντέλα από την Jeep. Το Renegade 4xe S και το Compass 4xe Limited.

Στο GOCAR τα δοκιμάσαμε και πατώντας πάνω στο όνομα του μοντέλου ή τη φωτογραφία μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας, αλλά και να δείτε τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Στη συνέχεια, πείτε μας ποιο από τα δύο προτιμάτε στην ψηφοφορία που ακολουθεί.

Jeep Renegade 4xe S
renegade

Η plug-in έκδοση του Renegade συνδυάζει τις καλές επιδόσεις, με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία, που με τη σειρά της συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της κατανάλωσης


Jeep Compass 4xe Limited 190 PS

compass

To μεσαίο SUV της Jeep εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις αρετές του νέου υβριδικού συστήματος, διατηρώντας στο ακέραιο όλα τα προτερήματα που διακρίνουν τη σειρά του Compass, όπως και τις εκτός δρόμου ικανότητες του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...