Η ρεζέρβα έκρυβε 6,5 κιλά ηρωίνης (video)

Συνελήφθη μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

  • -
  • -

Μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε σύλληψη μέλους κυκλώματος διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Πρόκειται για 55χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (27-01-2021) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε ο 55χρονος, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ακολούθησε έρευνα στο εν λόγω όχημα, κατά την οποία κατασχέθηκαν 13 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 6,5 κιλών, τα οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός του ελαστικού της ρεζέρβας του αυτοκινήτου, κάτω από το χώρο αποσκευών.

Επιπλέον, στην κατοχή του 55χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές τους, ενώ του βεβαιώθηκε και πρόστιμο για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν λόγω της πανδημίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...