Μεθυσμένος οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό με σβηστά τα φώτα, στο ύψος της Λαμίας

Από θαύμα δεν είχαμε θύματα, παρά τα τροχαία που προκάλεσε

  • -
  • -

Σκηνές από ταινία εξελίχθηκαν χθες, βράδυ Τρίτης, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των διοδίων της Πελασγίας, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έκανε αναστροφή λίγο πριν τον σταθμό των διοδίων και ξεκίνησε να κινείται αντίθετα με την κυκλοφορία. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν πραγματοποιήσει τον επικίνδυνο ελιγμό, ο οδηγός του αγροτικού, στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο της τροχαίας, είχε σβήσει και τα φώτα πορείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν Βούλγαρο, ο οποίος πήρε το αγροτικό του αφεντικού του και από Γλύφα κινούνταν προς Λαμία. Προφανώς ήθελε να πάει από τον παράδρομο, ωστόσο μπήκε κανονικά στην εθνική οδό από τον κόμβο της Γλύφας με κατεύθυνση προς Λαμία. Όταν πλησίασε στα διόδια της Πελασγίας και είδε τα φώτα από τα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, σταμάτησε και έσβησε τα φώτα. Ξαφνικά οι αστυνομικοί βλέπουν τον οδηγό του αγροτικού να κάνει αναστροφή και χωρίς φώτα να φεύγει οδηγώντας ανάποδα στην εθνική οδό.

Οι οδηγοί που κινούνται κανονικά βλέπουν να έρχεται κατά πάνω τους ένα αγροτικό χωρίς φώτα. Κάποιοι καταφέρνουν να το αποφύγουν. Δυστυχώς όχι όλοι. Το αγροτικό αρχικά χτυπά ένα Nissan ο οδηγός του οποίου στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε. Ύστερα, σειρά είχε η λευκή BMW ενός 55χρονου στρατιωτικού ιατρού.

Στην προσπάθεια του να αποφύγει το αγροτικό που κινούταν με αντίθετη κατεύθυνση, ο 55χρονος έκανε ελιγμό, καταλήγοντας να συγκρουστεί με ένα φορτηγό και στην συνέχεια να πέσει με δύναμη πάνω στις μπαριέρες. Δυστυχώς, αυτή τη φορά ο οδηγός τραυματίστηκε, με τις μπάρες να διαπερνούν την λευκή BMW και την πλευρά του οδηγού να έχει διαλυθεί ολοσχερώς.

atixima-pelasgia-2

Πηγή φωτογραφιών: Lamiareport

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...