Πόσο λέτε να πουλάει ο David Hasselhoff τον KITT;

Ναι πρόκειται για το προσωπικό του όχημα και μένουν λίγες μέρες ακόμη

  • -
  • -

Ο David Hasselhoff, ο γνωστός αστέρας της Αμερικανικής τηλεόρασης, βγάζει στο σφυρί προσωπικά του αντικείμενα. Ο άνθρωπος που έγινε το πρόσωπο του Baywatch και ο πρωταγωνιστής της σειράς που έφερε το πιο cool αυτοκίνητο της μικρής οθόνης, επανέρχεται στην δημοσιότητα με την “Hoff Δημοπρασία”, προσφέροντας θα έλεγε κανείς, ό,τι έχει και δεν έχει.

Από υπογεγραμμένες φωτογραφίες και μπλουζάκια, μέχρι τον ένα και μοναδικό, προσωπικό του KITT. Ναι, το φουτουριστικό μαύρο Pontiac Trans Am, το οποίο πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά της δεκαετίας του ’80, τώρα μπορεί να γίνει δικό σου. Εάν το θέλεις, το μόνο που έχει να κάνεις είναι να μπεις εδώ και να αφήσεις την δικιά σου προσφορά, αν και θα σου προτείναμε να βιαστείς, μιας και την στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, 197 ακόμη υποψήφιοι αγοραστές, το «ζαχαρώνουν».

Η τιμή μέχρι στιγμής έχει φτάσει τις 475.000 δολάρια, με την αξία του οχήματος να υπολογίζεται μεταξύ 175.000 και 300.000 δολαρίων. Μάλιστα εάν η τιμή πώλησης είναι αρκετά υψηλή, το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στον νέο του ιδιοκτήτη από τον ίδιο τον Hasselhoff. Η δημοπρασία λήγει στις 23 Ιανουαρίου, οπότε εάν έχετε την δυνατότητα και σκοπεύετε να κάνετε κάποια κίνηση, θα σας προτείναμε να βιαστείτε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...