Πώς είναι να είσαι γυναίκα οδηγός και πιλότος στη Σαουδική Αραβία [Video]

Από την αποτυχία στην επιτυχία

  • -
  • -

Μια διάσημη επιχειρηματίας της Σαουδικής Αραβίας αποκάλυψε πώς μια πρώιμη οικονομική απώλεια την κίνησε να πετύχει και ενθάρρυνε περισσότερες γυναίκες να βγουν έξω από το “comfort-zone”. Η Adwa Al Dakheel - η οποία, σε ηλικία μόλις 28 ετών έχει ήδη πετύχει ως επιχειρηματίας, CEO, συγγραφέας, πιλότος και μουσικός - είπε ότι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της οδηγεί όλες τις προσπάθειές της.

Μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας της Porsche, #DriveDefinesHer, για την νέα Panamera στην Μέση Ανατολή, μαθαίνουμε για τρεις επιτυχημένες γυναίκες από αυτή την πλευρά της γης, τις ιστορίες τους που τις καθόρισαν σαν προσωπικότητες, ενώ παράλληλα σκοπός αυτών των βίντεο της γερμανικής εταιρίας είναι να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες να προσπαθήσουν να πετύχουν σε χώρους εργασίες που η συντριπτική πλειοψηφία τους αποτελείται από άτομα του ανδρικού φύλου.

Σύμφωνα με την Adwa Al Dakheel η ενδυνάμωση της γυναικείας εικόνας ξεκινά από μέσα μας. Ο καθένας από εμάς έχει ένα χάρισμα μέσα του και αυτό είναι να επενδύει στον εαυτό του καθημερινά. Τέλος, πρόσθεσε πως αυτό που την παρακινεί να σηκωθεί κάθε πρωί είναι η αγάπη της για την περιπέτεια, όπως επίσης και η ευκαιρία του να συνεχώς να ζεις κάτι καινούργιο. Η φράση κλειδί, σύμφωνα με την ίδια είναι «work smarter, not harder.».


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...