Ιππότης θα γίνει ο Lewis Hamilton

Ο Βρετανός οδηγός φαίνεται πως δεν έχει αφήσει τίτλο για τίτλο

  • -
  • -

Σε ένα κοσμοϊστορικό 2020, όχι μόνο για όλο τον πλανήτη, αλλά ακόμα και για την ίδια την Formula 1, ο Lewis Hamilton κατακτά ακόμη ένα τίτλο. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής αφού κατοχύρωσε τον 7ο τίτλο οδηγών, ισσοφαρίζοντας τον Michael Schumacher, ενώ παράλληλα πέρασε μπροστά ως ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία, τώρα θα λάβει έναν εκ των μεγαλύτερων τίτλων που υπάρχει στην Μ. Βρετανία, αυτόν του Ιππότη.

Η τιμή αυτή, η οποία χρονολογείτε από τον μεσαίωνα και φέρει τον τίτλο “Sir”, δίδεται σε ελάχιστες εκλεκτές προσωπικότητες, οι οποίες έχουν πετύχει κάτι αξιοθαύμαστο. Στον χώρο της Formula 1 είχαμε διάφορα άτομα μέσα στα χρόνια, τα οποία έλαβαν τον τίτλο του Ιππότη όπως, Sir Jackie Stewart, Sir Stirling Moss, Sir Frank Williams, Sir Patrick Head και Sir Jack Brabham.

Εκτός των επιτευγμάτων του εντός πίστας, έχουμε επισημάνει επανειλημμένα πως, ο Lewis Hamilton, είναι ενεργός σε μεγάλο βαθμό και εκτός πίστας, κυρίως μέσω της μάχης του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος. Άλλοι τίτλοι, τους οποίους έλαβε φέτος ο Lewis είναι Laureus World Sportsman της Χρονιάς, Αθλητική προσωπικότητα της Χρονιάς από το BBC, Game Changer της Χρονιάς από το περιοδικό GQ, ενώ ήταν μέρος της λίστας του περιοδικού Times, με τις 100 προσωπικότητες της Χρονιάς με την μεγαλύτερη επιρροή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...