To 2021 η παραγωγή του Rimac C_Two (video)

Η γραμμή παραγωγής της Rimac στην Κροατία λειτουργεί σε εντατικούς ρυθμούς!

  • -
  • -

Η Rimac προχωράει τάχιστα στην παραγωγή του νέου C_Two. Από τις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κροατία έχουν ήδη παραχθεί δώδεκα αυτοκίνητα, τα οποία και χρησιμοποιήθηκαν για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης και πρόσκρουσης, αλλά και για τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις. Σήμερα, τα πρώτα μοντέλα προ παραγωγής βρίσκονται στο τελικό στάδιο της κατασκευής τους. Ουσιαστικά πρόκειται για αυτοκίνητα σχεδόν ίδια με αυτά που θα πουληθούν, με εξαίρεση κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις που μπορεί να πραγματοποιηθούν από τη στιγμή που ακόμα η εξέλιξη του C_Two συνεχίζεται. Αυτά τα έξι αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν για δοκιμές έκδοσης ομολογκασιόν, αξιοπιστίας, αλλά και τελικών ρυθμίσεων στην ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ NICO ROSBERG ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ RIMAC C_TWO

Κάθε C_Two απαιτεί περίπου 8 εβδομάδες για να συναρμολογηθεί πλήρως. Στις νέες εγκαταστάσεις, στόχος είναι η κατασκευή τεσσάρων αυτοκινήτων το μήνα. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η συναρμολόγηση διαρκεί πέντε εβδομάδες και πως οι τρεις επιπλέον προκύπτουν από την κατασκευή των μηχανικών μερών, που πραγματοποιείται από την ίδια τη Rimac.

Η νέα γραμμή παραγωγής της κροατικής εταιρείας είναι χωρισμένη σε πέντε ζώνες. Δύο άτομα σε κάθε ζώνη αναλαμβάνουν την τοποθέτηση των μηχανικών μερών επάνω στο αμάξωμα, με την διαδικασία να γίνεται με το χέρι. Εργάτες της Rimac, και όχι μηχανήματα, πραγματοποιούν όλους τους ελέγχους. Με την ολοκλήρωση του στατικού ελέγχου, κάθε αυτοκίνητο οδηγείται στο δυναμόμετρο όπου και δοκιμάζεται η κινητήρια μονάδα, αλλά και το σύστημα πέδησης. Σας θυμίζουμε πως το Rimac C_Two των 1.900 ίππων, υπόσχεται τελική ταχύτητα 412 km/h, αλλά και 0-100 km/h σε λιγότερα από δύο δευτερόλεπτα. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να παραδοθούν στους κατόχους τους μέσα στο 2021.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...