Ένα Demoνισμένο Jeep Wrangler (video)

Με τον πανίσχυρο κινητήρα Demon που αποδίδει πάνω από 800 ίππους

  • -
  • -

Δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι από την παρουσίαση του ισχυρότερου Jeep Wrangler Rubicon 392 με τον μεγάλο V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,4 λίτρων που αποδίδει 470 ίππους και 637 Nm ροπής και ήδη παρουσιάζεται μια ακόμα ισχυρότερη έκδοση.

Δεν είναι εργοστασιακή, αφού για αυτή τη νέα και πανίσχυρη έκδοση φροντίζει η εταιρεία RubiTrux με έδρα την Καλιφόρνια. Πιο συγκεκριμένα, εφοδιάζεται με τον γνωστό από το Dodge Challenger SRT Demon κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 808 ίππους και 972 Nm ροπής!

Νούμερα που εντυπωσιάζουν απλώς και μόνο με την ανάγνωσή τους, ενώ γίνονται τρομακτικά αν αναλογιστούμε ότι συνδυάζονται με ένα ψηλό τετρακίνητο όχημα με κοντό μάλιστα μεταξόνιο.

Η RubiTrux έφτιαξε ένα βίντεο για να παρουσιάσει το νέο της πανίσχυρο δημιούργημα και φυσικά το… έντυσε με μπόλικο κάψιμο ελαστικών και τον φυσικό εξωπραγματικό ήχο του κινητήρα που ακούγεται πραγματικά δαιμονικός.

Το δημιούργημα της RubiTrux διακρίνεται για τους μεγάλους τροχούς 37’’, το πτυσσόμενο σκαλοπάτι, τα logo και το νέο προφυλακτήρα που έχει και βίντσι. Κόβει την ανάσα με την επιτάχυνσή του, ακόμα και όταν το παρακολουθείς στο βίντεο που ακολουθεί. Φανταστείτε να είσαι και μέσα…

[ΠΗΓΗ: Carscoops]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...