Μάντεψε ποιο μοντέλο κρύβεται από κάτω!

Εάν ψάξεις για ομοιότητες, το ‘χασες το παιχνίδι...

  • -
  • -

Το Mitsuoka Buddy όπως ονομάζεται, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται εμφανισιακά, πρέπει να σε ενημερώσουμε πως σε μόλις 4 μέρες από την αποκάλυψή του είχε ήδη ξεπουλήσει όλα τα κομμάτια που θα παραχθούν μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Μεγάλο ρόλο στην τόσο μεγάλη ζήτηση μπορεί να έπαιξε το γεγονός, πως από κάτω ουσιαστικά κρύβεται ένα Toyota RAV4.

Βέβαια ξέροντας πως μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, μόλις 200 αυτοκίνητα θα παραχθούν, θα μπορούσε να πει κάνεις πως δεν ήταν δύσκολο να κάνει sold out τόσο γρήγορα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως παύει να είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για τον Ιάπωνα κατασκευαστή. Σκοπεύει μάλιστα, να ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες και για την επόμενη γραμμή παραγωγής, η οποία προορίζεται να ξεκινήσει το 2023.

back


Σχεδιαστικά εμπνευσμένο από τα αμερικάνικα SUV παλαιότερης εποχής, το «μεταλλαγμένο» RAV4 φορά μάσκα που θυμίζει το Chevrolet Tahoe από της δεκαετία του ’90, με χρωμιωμένη μάσκα και τετραγωνισμένα φώτα, με το πίσω μέρος να συνεχίζει σε αυτή την ρετρό φιλοσοφία.

Μηχανικά θα παρέχεται με δύο διαφορετικούς κινητήρες, με την βασική έκδοση να φορά έναν 2λιτρο βενζινοκινητήρα 170 ίππων, ενώ θα είναι διαθέσιμη και μία υβριδική έκδοση με κινητήρα 2,5 λίτρων και 180 ίππους.

Να κλείσουμε με το γεγονός ότι το Mitsuoka Buddy κατάφερε να ξεπουλήσει παρά το αυξημένο κόστος, μιας και η τιμή του είναι σχεδόν 20.000 δολάρια (16.000 ευρώ) παραπάνω από αυτήν της αντίστοιχης έκδοσης του RAV4. Εάν επιλεχθεί μάλιστα και η έκδοση με το υβριδικό σύστημα, τότε η τιμή μπορεί να ξεπεράσει, ακόμη και τα 56.000 δολάρια (46.000 ευρώ).

side

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...