Οδηγός υπό την επήρεια κάνναβης τρακάρει το Tesla Model 3 του με 160 χλμ/ώρα

Συντρίμμια από την μπαταρία κατέληξαν να προκαλέσουν πυρκαγιά και πλημμύρα!

  • -
  • -

Ένα Tesla Model 3 καταστράφηκε σε ένα τρομακτικό δυστύχημα στο Corvallis του Όρεγκον. Ωστόσο, ευτυχώς, ο οδηγός του διέφυγε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Όπως όλα δείχνουν, ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια κάνναβης όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καταλήγοντας να συγκρουστεί με δύο δέντρα και μία κολώνα ρεύματος. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο, λίγο έλειψε, να κοπεί στα δύο ολοκληρωτικά.

Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν πως ο οδηγός κινούταν με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 160 km/h την στιγμή του ατυχήματος. Το εξωφρενικό μέρος της υπόθεσης όμως, δεν τελειώνει εκεί. Οι μπαταρίες ενός Tesla αποτελούνται από χιλιάδες κυλινδρικές κυψέλες. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίξει η μπαταρία και οι κυψέλες να σκορπίσουν στην περιοχή, σπάζοντας παράλληλα, τα τζάμια από δύο σπίτια που βρίσκονταν κοντά.

Μάλιστα, στην μία περίπτωση, τα συντρίμμια κατέληξαν πάνω σε ένα κρεβάτι, ξεκινώντας έτσι μία φωτιά, ενώ στην άλλη, το θραύσμα προσγειώθηκε στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Σαν να μην έφτασε αυτό, ένα σχισμένο ελαστικό από το αυτοκίνητο, έπεσε στο πλάι του πρώτου ορόφου μίας κατοικίας που βρισκόταν κοντά, σπάζοντας σωλήνες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του τοίχου, καταστρέφοντας έτσι το μπάνιο ενός διαμερίσματος, ενώ πλημμύρισε και ένα μέρος της κατοικίας.

Το αστυνομικό τμήμα του Corvallis δήλωσε ότι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα θραύσματα μπαταρίας μπορούσε, αλλά προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής να είναι επιφυλακτικοί για τυχόν συντρίμμια που τους ξέφυγαν. Προειδοποιούν ότι οι κυψέλες της μπαταρίας μπορούν να παραμείνουν ζεστές για έως και 24 ώρες και μπορούν να απελευθερώσουν τοξικούς καπνούς και ουσίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...