Ο Chris Harris επιχειρεί το μεγαλύτερο drift με Porsche Taycan (video)

Επιχείρησε να σπάσει το ρεκόρ drift με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τελικά, αντί για ένα ρεκόρ, έκανε (ας πούμε) δύο. Δείτε τι έγινε

  • -
  • -

Έχουμε συνηθίσει το Top Gear να σημειώνει αρκετά ρεκόρ και τον Chris Harris να κάνει το drift να φαίνεται εύκολη υπόθεση. Θέλοντας να συνδυάσει και το δύο μαζί ο Βρετανός δημοσιογράφος πήγε στο Porsche Experience στο Hockenheim για να σημειώσει το ρεκόρ drift με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο ήταν μια πισωκίνητη Porsche Taycan. Αλλά εδώ δεν είχε να κάνει drift από μια στροφή σε άλλη, αλλά συνεχόμενο για αρκετή –όσο μπορούσε- σε ένα skidpan. Και ναι τα κατάφερε κάνοντας 18 γύρους ή σε απόσταση 3,3 χιλιόμετρα, μέχρι να το… χάσει και να σταματήσει. Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο παρέλαβε με ιδιαίτερο καμάρι την πλακέτα του ρεκόρ

Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού αμέσως μετά ο Dennis Retera, ο επικεφαλής εκπαιδευτής του Porsche Experience στο Hockenheim  Έγραψε 211 γύρους, που μεταφράζεται σε απόσταση, πάνω από 42 χιλιόμετρα και σε χρόνο περίπου 55 λεπτά με μέση ωριαία ταχύτητα 46 km/h και σταμάτησε επειδή τελείωσε η μπαταρία του αυτοκινήτου και όχι γιατί το... έχασε. Σίγουρα κέρδισε το ρεκόρ για το μεγαλύτερο drift ηλεκτρικού αυτοκινήτου, που πήγε στην Porshche και την Taycan.

Βασικά ο Chris Harris όπως και ο ίδιος αναρωτιέται μάλλον έκανε νέο ρεκόρ για το λιγότερο χρόνο που διατήρησε κάποιος ένα ρεκόρ. Λέτε να υπάρχει αυτό; Πλάκα έχει ο τύπος! Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί και φυσικά την Taycan στα χέρια του Retera να σημειώνει το νέο ρεκόρ.

ΠΗΓΗ: Top Gear]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...