Αγορά Plug-in υβριδικό: Seat Leon ή Skoda Octavia;

Ένα βήμα πριν τα αμιγώς ηλεκτρικά. Ποιο θα διαλέγατε;

  • -
  • -

Έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν αμιγώς ηλεκτρικά, αλλά δεν θέτουν περιορισμούς, ταξιδεύοντας, χάρη στους θερμικούς κινητήρες τους όσα χιλιόμετρα χρειαστεί. Τα Plug-in υβριδικά μοντέλα είναι ένα βήμα πριν τα αμιγώς και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα καλύτερά τους, με αξιόλογη ηλεκτρική αυτονομία. Δύο από τις νεότερες και σίγουρα πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της κατηγορίας, είναι τα νέα SEAT Leon και Skoda Octavia.

Στην ενότητα “ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ” του GOCAR συγκρίνουμε τις εκδόσεις Plug-in Hybrid βενζίνης με τον 1.4 τούρμπο που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδουν 204 ίππους και 350 Nm ροπής. Στο βασικό επίπεδο το ισπανικό μοντέλο διατίθεται με σπορ πακέτο FR, ενώ το τσεχικό με το Ambition.

Οι τιμές των δύο μοντέλων διαμορφώνονται στα 33.490 και 34.900 ευρώ αντίστοιχα για Leon και Octavia. Ωστόσο, αυτό το διάστημα τρέχει μια προσφορά, που κατεβάζει την τιμή του SEAT κατά 2.500 € και του Octavia κατά 3.000 € και έτσι διαμορφώνεται στα 30.990 και 31.900 ευρώ αντίστοιχα.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα δύο Plug-in Hybrid προτιμάτε.

SEAT Leon e-Hybrid vs Skoda Octavia iV

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...