Ξεκίνησε η παραγωγή του Ford Bronco Sport

Οι παραγγελίες του Bronco έχουν ξεπεράσει τις 100.000

  • -
  • -

Η έναρξη εκ νέου της παραγωγής του Ford Bronco δημιουργεί μεγάλη χαρά στους απανταχού φίλους του μοντέλου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει τις 100.000, με την επίσημη έναρξη να έχει οριστεί για τις αρχές του επόμενου έτους. Ωστόσο, η συναρμολόγηση του Bronco Sport ξεκίνησε από τις 26 Οκτωβρίου του 2020.

Όπως και το Bronco, έτσι και το Sport έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες, σε ένα πιο μικρό και προσιτό πακέτο. Το όχημα έρχεται σε μεγάλη ποικιλία εκδόσεων: Base, Big Bend, Outer Banks, Badlands και First Edition, με τιμές που ξεκινούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από τις 26.000 δολάρια (σχεδόν 22.000 ευρώ).

Αν και η First Edition έχει ήδη εξαντληθεί, οι εκδόσεις Badlands και First Edition εξοπλίζονται με όλα τα εκτός δρόμου καλούδια, όπως εξελιγμένη τετρακίνηση και ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση. Το Bronco Sport, θα είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές κινητήρα. Οι εκδόσεις Base, Big Bend και Outer Banks θα εφοδιάζονται με τον 1.5 EcoBoost απόδοσης 181 ίππων και 257 Nm ροπής.

Οι εκδόσεις  Badlands και First Edition εδοφιάζονται με τον 2λιτρο 4κύλινδρο EcoBoost που αποδίδει 245 ίππους και 275 Nm ροπής. Αμφότεροι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, με τις δύο εκδόσεις που προαναφέραμε να έχουν και paddles αλλαγών πίσω στο τιμόνι.

Ωστόσο, οι πελάτες του “μεγάλου” Bronco θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τις 22 Μαρτίου του 2021 που θα ξεκινήσει η παραγωγή του. Το βιβλίο των παραγγελιών, σύμφωνα με τη Ford θα ανοίξει στις 7 Δεκεμβρίου 2020.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...