Η ΚΙΑ εξελίσσει στρατιωτικά οχήματα

H κορεάτικη μάρκα ήρθε σε συμφωνία με την κυβέρνηση της χώρας για την κατασκευή μιας πλατφόρμας πάνω στην οποία θα βασιστούν τα νέας γενιάς στρατιωτικά οχήματα

  • -
  • -

Η Kia Motors Corporation αποκάλυψε τα σχέδιά της για την ανάπτυξη μιας νέας τυποποιημένης πλατφόρμας για στρατιωτικά οχήματα επόμενης γενιάς, ενισχύοντας τις δυνατότητες της εταιρείας σε μελλοντικά στρατιωτικά έργα.

Η Kia Motors σχεδιάζει να ξεκινήσει την κατασκευή πρωτοτύπων μεσαίων οχημάτων εντός του τρέχοντος έτους και να λάβει τις δοκιμαστικές αξιολογήσεις από την κορεατική κυβέρνηση το 2021. Στόχος της εταιρείας είναι η στρατιωτική ανάπτυξη από το 2024, μετά από τυποποίηση και τις αρχικές δοκιμές παραγωγής.

Αυτό το σχέδιο ανάπτυξης οχημάτων είναι το αποτέλεσμα κοινών επενδύσεων από τον κορεατικό στρατό και την Kia Motors. Το πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας θα αντικαταστήσει οχήματα στρατιωτικού τύπου 2,5 και 5 τόνων που βρίσκονται σε λειτουργία, καθώς και την ανάπτυξη νέων αλεξίσφαιρων οχημάτων 5 τόνων.

Τα στάνταρ οχήματα θα είναι εξοπλισμένα με μια σειρά από τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως κινητήρες diesel 7 λίτρων υψηλής ροπής και συστήματα αυτόματης μετάδοσης, ABS και Anti-Spin Regulator (ASR), Rear Parking Assist, Around View Monitor, δορυφορική πλοήγηση και θερμαινόμενα καθίσματα.

kia

Η προσέγγιση της Kia για την ανάπτυξη νέων οχημάτων στην πλατφόρμα θα επιτρέψει την ανάπτυξη άλλων project στο μέλλον, όπως οχήματα εξοπλισμένα με μια σειρά από οπλικά συστήματα και αυτά που έχουν σχεδιαστεί με πιο εξειδικευμένες προδιαγραφές και τεχνολογίες.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει τεχνολογία για τα νέα στρατιωτικά οχήματα παντός εδάφους (ATV) και σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο στις αρχές του επόμενου έτους. Τα ATV δεν θα αναπτυχθούν μόνο για στρατιωτικούς σκοπούς, αλλά θα χρησιμοποιηθούν και σε διάφορους τομείς, όπως οι βιομηχανικοί και οι τομείς αναψυχής, με βάση το πλαίσιο από το ισχυρό SUV Kia Mohave. 





ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...