Ford: Ζωγράφισε το αυτοκίνητο του μέλλοντος και κέρδισέ το

Με το διαγωνισμό «WOW My Future Car» η Ford καλεί μικρούς και μεγάλους να οραματιστούν το μέλλον

  • -
  • -

H Ford, σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο «The Mall Athens» λανσάρουν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο θα μπορούν να λάβουν μέρος μικροί και μεγάλοι κερδίζοντας μοναδικά δώρα. Οι συμμετέχοντες στο «WOW My future Car» καλούνται να ζωγραφίσουν στο χαρτί το αυτοκίνητο του μέλλοντος και εν συνεχεία να ανεβάσουν online τη ζωγραφιά τους στο site του εμπορικού κέντρου «The Mall Athens» έως και τις 14 Νοεμβρίου. 

Η καλύτερη από αυτές θα αναδειχθεί κατόπιν διαδικτυακής ψηφοφορίας, με τον δημιουργό της επικρατέστερης να απολαμβάνει ένα μοναδικό τετραπλό δώρο. Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής θα λάβει ως έπαθλο το αυτοκίνητο που ο ίδιος σχεδίασε, το οποίο θα πάρει σάρκα και οστά αξιοποιώντας τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D). Επίσης, ο νικητής του «WOW My Future Car» θα παραλάβει ως δώρο ένα τηλεκατευθυνόμενο Ford GT, ένα ακόμη συλλεκτικό δώρο LEGO Creator Ford Mustang αλλά και ένα αυτοκίνητο της γκάμας Ford για test drive για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

ford

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού όλοι όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό «WOW My Future Car», θα λάβουν ως αναμνηστικό δώρο ένα παιχνίδι LEGO, ενώ όσοι λάβουν μέρος στη διαδικασία της διαδικτυακής ψηφοφορίας που θα αναδείξει την καλύτερη ζωγραφιά, θα παραλάβουν από την Ford Motor Ελλάς ένα συλλεκτικό μπρελόκ από τη σειρά FORD HERITAGE της FORD LIFESTYLE COLLECTION.

Στον εμπνευσμένης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης χώρο που βρίσκεται στον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου  μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά όλα τα τελευταία μοντέλα της γκάμας Ford, συμπεριλαμβανομένων των εξηλεκτρισμένων προτάσεων της εταιρείας, αλλά και εκείνων που φέρουν την υπογραφή της Ford Performance. Επιπλέον, στον 1ο όροφο του ίδιου εμπορικού κέντρου, σε ένα ειδικά σχεδιασμένο stage, το πολυτελές Puma ST-Line Vignale θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο ελληνικό κοινό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους όρους του διαγωνισμού «WOW My Future Car»  εδώ: https://myfuturecar.themallathens.gr/

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...