Οι τιμές του νέου Opel Crossland στη Γερμανία

Το B-SUV είναι διαθέσιμο - μεταξύ άλλων - σε σπορ έκδοση GS Line και σε πολυτελή Ultimate

  • -
  • -

Από τη Γερμανία, όπως είναι αναμενόμενο, αρχίζει την εμπορική του πορεία το ανανεωμένο Crossland, το οποίο γίνεται το δεύτερο μοντέλο με τη νέα εταιρική μάσκα της Opel, το Opel Vizor. Ήδη ανακοινώθηκε ο τιμοκατάλογος στη Γερμανία, με τις τιμές να αρχίζουν από τα 18.995 ευρώ. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές και οι τιμές για την Ελλάδα, με τα πρώτα αυτοκίνητα να έρχονται τους πρώτους μήνες του 2021.

Το Crossland διώχνει το «Χ» από το όνομά του, αποκτά τη νέα μάσκα της Opel που ενώνει τη γρίλια με τα φωτιστικά σώματα, νέα έκδοση GS Line+ με σπορ λεπτομέρειες (από 23.995€ στη Γερμανία) και προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού, όπως τα εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση του οργανισμού AGR (το Crossland Business Edition που έχει κάθισμα AGR για τον οδηγό πωλείται από 20.670€).

Όλοι οι κινητήρες βενζίνης και diesel στο ανανεωμένο Crossland πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6d. Πρόκειται για τον 1.2 βενζίνης με 83, 110 και 130 ίππους και τον 1.5 diesel με 110 ή 120 ίππους. Ο βενζίνης με 130 ίππους μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, το οποίο είναι αποκλειστικό στον diesel με τα 120 PS.

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ INTELLIGRIP

Η κορυφαία έκδοση Ultimate έχει τιμή εκκίνησης τα 27.830€ και περιλαμβάνει όλα τα high-tech, πολυτελή και πρακτικά χαρακτηριστικά. Στην ολοκληρωμένη γκάμα βασικού εξοπλισμού ξεχωρίζουν τα συστήματα Automatic Park Assist με Side Blind Zone Alert, Head-Up Display και μία πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180 μοιρών. Στο βασικό εξοπλισμό ανήκει και το κορυφαίο σύστημα Multimedia Navi Pro infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών και υπηρεσίες OpelConnect. Τα εργονομικά καθίσματα AGR σε μαύρο Alcantara για τον οδηγό και το συνοδηγό διαθέτουν ρυθμιζόμενη θέρμανση. Ο πήχης ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα στον τομέα της άνεσης με το θερμαινόμενο τιμόνι, το διζωνικό Electronic Climate Control, το θερμαινόμενο παρμπρίζ ThermaTec και το φιμέ κρύσταλλο SolarProtect πίσω. Το σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης χωρίς κλειδί - Keyless Start & Go, αναβαθμίζει περαιτέρω την άνεση.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...