Μέσα στο φθινόπωρο η παρουσίαση του νέου Subaru BRZ

Η Subaru έδωσε μία… όχι και τόσο αποκαλυπτική φωτογραφία του νέου BRZ, γνωστοποιώντας ότι θα παρουσιαστεί και επίσημα πολύ σύντομα

  • -
  • -

Για πρώτη φορά η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα του νέου BRZ. Η φωτογραφία δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, αφού πρόκειται για ένα πολύ κοντινό πλάνο της νέας ζάντας αλουμινίου. Το αμάξωμα φυσικά είναι καλυμμένο με το γνωστό πλέον καμουφλάζ ζέβρας, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε έστω έναν αεραγωγό. Όπως η προηγούμενη γενιά, έτσι και η νεότερη θα μοιράζεται το πάτωμα με την Toyota GT 86. Θα πρόκειται για μία αναβαθμισμένη εκδοχή της ήδη υπάρχουσας πλατφόρμας, στοιχείο που σημαίνει ότι θα διατηρείται η ίδια φιλοσοφία στον τομέα της ανάρτησης, με δεδομένο φυσικά το γεγονός ότι η κίνηση θα μεταδίδεται από τους πίσω τροχούς.

Όσον αφορά την κινητήρια μονάδα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι κάτω από το εμπρός καπό να τοποθετηθεί ο υπερτροφοδοτούμενος των 2.400 cc της Subaru απόδοσης 265 ίππων και 376 Nm ροπής. Και μάλιστα θα μπορεί να συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο. Ενώ, δεν αποκλείεται να υπάρξει και έκδοση STi με την ισχύ του κινητήρα να ξεπερνάει τους 300 ίππους. Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται μέσα στο Φθινόπωρο, ενώ οι πωλήσεις λογικά θα ξεκινήσουν από τα μέσα του επόμενου έτους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...