Αυτό είναι το ηλεκτρικό pick up που παρουσίασαν στον Αμερικανό Πρόεδρο, λίγες μέρες πριν διαγνωστεί με κορονοϊό [Video]

Νέες πολύτιμες θέσεις εργασίας χάρισε το εργοστάσιο παραγωγής του ηλεκτρικού μοντέλου

  • -
  • -

Έξω από τον Λευκό Οίκο, παρουσιάστηκε τον νέο ηλεκτρικό pick up Endurance, στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump. Ήταν μία από τις τελευταίες εκδηλώσεις στις οποίες παρέστη ο Trump, πριν διαγνωστεί με κορονοϊό και εισαχθεί σε νοσοκομείο. Πρόκειται για μοντέλο της Lordstown Motors, η οποία δραστηριοποιείται στο Οχάιο, με τον Πρόεδρο να την στηρίζει ένθερμα στο λανσάρισμα του νέου της μοντέλου, καθώς «δούλεψαν πολύ σκληρά για να τα καταφέρουν», όπως δήλωσε ο ίδιος. 

Ο λόγος για αυτή την προσπάθεια είναι η άμεση ανάγκη νέων θέσεων εργασίας στην περιοχή, στην οποία βρίσκεται το εργοστάσιο, καθώς μέχρι πριν από περίπου 1 χρόνο, εκεί στεγαζόταν η παραγωγή του Chevrolet Cruze, η οποία και σταμάτησε.

Η διακοπή αυτή, του μοντέλου της General Motors, αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για την οικονομία της περιοχής, από το οποίο ακόμα δεν έχει επανέλθει. Η χρήση των παλιών εγκαταστάσεων από την Lordstown Motors, καθώς και η έναρξη μίας νέας παραγωγής μπαταριών αυτοκινήτου από την GM, σε συνεργασία με την LG Chem, η οποία από μόνη της θα αποφέρει 1.100 νέες θέσεις εργασίας, θα φτάσουν περίπου τον αριθμό θέσεων που πρόσφερε η παραγωγή του Cruze.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση, η οποία βοηθάει την προεκλογική εκστρατεία του Trump, εν όψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Νοέμβρη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...