Τι βραβεία πήρε το Nissan Leaf;

Εμπλούτισε ακόμα περισσότερο την ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του, το αμιγώς ηλεκτρικό ιαπωνικό μοντέλο

  • -
  • -

Δύο νέα βραβεία κατέκτησε το νέο Nissan Leaf. Πιο συγκεκριμένα, το Nissan Leaf (40kWh), που κυκλοφόρησε το 2018, πήρε τον τίτλο “Μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021” από το βρετανικό What Car?. Το μοντέλο της πρώτης γενιάς, που κυκλοφόρησε από το 2011 έως το 2017, κέρδισε επίσης το έπαθλο για την τιμή του (έως και 13.000£) στην ίδια κατηγορία. Παράλληλα, το Which Magazine χαρακτήρισε την πρώτη γενιά του LEAF ως “Best Buy” για το 2020, στην ετήσια έρευνα αξιοπιστίας.

To What Car? επαίνεσε τον κομψό σχεδιασμό της δεύτερης γενιάς του Nissan Leaf (40kWh), καθώς και την αυτονομία του, τον πρακτικό χώρο αποσκευών και τις στάνταρ τεχνολογίες ασφαλείας που το συνοδεύουν, όπως η παρακολούθηση τυφλών σημείων και η αναγνώριση οδικών πινακίδων.

Η ετήσια έρευνα αξιοπιστίας αυτοκινήτων του Which? περιλαμβάνει δείγμα άνω των 47.000 αυτοκινητιστών που ρωτήθηκαν σχετικά με τα αυτοκίνητά τους, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση στις αξιολογήσεις αξιοπιστίας για εκατοντάδες αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η αξιοπιστία μεταξύ των τριών έως των οκτώ ετών   ζωής του Nissan Leaf πρώτης γενιάς ήταν η κορυφαία στην κατηγορία. Για τον λόγο αυτό, το Leaf βραβεύτηκε με το πολυπόθητο βραβείο του “Best Buy” (Καλύτερη Αγορά).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...