Πόσο πωλήθηκε μία σπάνια Mercedes-Benz 300 SL Gullwing μέσω διαδικτύου;

Κατασκευασμένη το 1957 και με μόλις 91.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, αυτή η σπάνια Mercedes-Benz 300 SL Gullwing αξίζει κάθε ευρώ

  • -
  • -
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μόνο σύνηθες δεν είναι το φαινόμενο σπάνια και κλασσικά μοντέλα να πωλούνται μέσω διαδικτύου. Συνήθως, κατασκευές αυτού του είδους δημοπρατούνται από οίκους όπως, οι RM Sotheby, Mecum και Gooding & Company. Το τελευταίο διάστημα έχουν πωληθεί μία σειρά από Mercedes-Benz 300 SL Gullwing, με την τιμή τους να κυμαίνεται ανάμεσα στο 1 και 1.5 εκατομμύριο δολάρια, ανάλογα φυσικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Μία Gullwing του 1957 πωλήθηκε πρόσφατα μέσω διαδικτύου. Το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν στο Βέλγιο μέχρι το 1981, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Αγγλία, όπου και πέρασε τα επόμενα 22 χρόνια. Στη συνέχεια πέρασε στον Καναδά, όπου και ο κάτοχος της πραγματοποίησε μία λεπτομερή ανακατασκευή από το 2014 έως το 2016. Με 91.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα, πωλήθηκε εν τέλει μέσω διαδικτύου στο αστρονομικό ποσό των 1.15 εκατομμυρίων δολαρίων.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...